نوشته شده توسط : رزمنده

دهن کجی خاتمی به قانون، نظام و شرع+عکس


 

 

حضور خاتمی در منزل یکی از متهمان حوادث پس از انتخابات که حتی حکم محکومیت وی نیز صادر شده، دهن کجی علنی وی به نظام و قانون و شرع و حتی مراجع محسوب می شود.

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار بولتن نیوز :
حضور و دلجویی محمد خاتمی در منزل بهاره هدایت یکی از دستگیرشدگان اغتشاشات پس از انتخابات و تفقد و دلجویی وی از همسرش موجب وهن به نظام و دستگاه قضایی بود، چرا که این دیدار به این معناست که خاتمی با اقدامات این دستگیرشده که حکم محکومیت آن نیز صادر شده موافق بوده و از صدور حکم محکومیت وی نیز ناراحت است که به دلجویی از خانواده فردی رفته است و این در حالیست که وی عضو و امضا کننده کمپین یک میلیون امضا برای تساوی حقوق زن و مرد است کمپینی که خلاف صریح، شرع، قانون و قرآن است.
داستان یک میلیون امضا
یک اعلامیه ایی در نشست سازمان های حقوق بشری و فعال در زمینه حقوق زنان در یکی از کشورهای اسیای دور صادر شد که در این نشست چندتن از زنان فمینست افراطی و بنیانگذار کمپین یک میلیون امضا، به طور غیر رسمی و خود خواسته از طرف ایران! در این نشست شرکت کردند که این افراد پس از این نشست اقدام به ایجاد کمپینی برای پیوستن ایران به این نشست و تایید بیانیه صادر شده کردند.
این بیانیه صادر شده در این نشست چند مشکل و تعارض بنیادی با اسلام داشت که فقط یکی از این تعارض ها حق برابری شریک جنسی زنان با مردها بود و زنان از حق داشتن چند شریک جنسی برخورد می شدند!
حال مشخص نیست آقای خاتمی که خود از تحصیلکرده های حوزه های علمیه است و به امور شرعی و فقهی واقف است چرا عملکرد و طرز تفکر فردی را تایید می کند و از خانواده وی دلجویی می کند که این عمکرد و طرز تفکرش کاملا با دین و قرآن و قانون و اسلام مخالف است.


 



:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 


جدیدترین ماموریت خاتمی به اصلاح طلبان

جمعی از اصلاح طلبان بر اساس ماموریت که سید محمد خاتمی به آنان محول کرده مشغول تهیه منشور جدیدی برای اصلاحات هستند.

این منشور قراراست چهره ای معتدل،با اندیشه های نو و در چارچوب نظام از اصلاح طلبان ترسیم کند.
درهمین زمینه شنیده شده است این اقدام درحالی ازسوی اصلاح طلبان در حال انجام است که سید محمد خاتمی در جلسات مختلف بر استفاده از ظرفیتهای حاکمیت برای ادامه فعالیت اصلاح طلبان تاکید کرده است.
وی تصریح کرده است که حاکمیت به دلیل تحرمی ها و هدفمند کردن یارانه ها در تنگناهایی قرار گرفته که محبور به پذیرش اصلاح طلبان است و این شرایط بهترین فرصت برای بازسازی اصلاحات می باشد.
همچنین شنیده شده خاتمی با بیان اینکه باید با نظام به چانه زنی پرداخت؛گفته است ،ما باید تلاش فراوانی کنیم که ما دوم خردادی ها را فتنه گر خطاب نکنند.
فعالان سیاسی براین باورند که این اظهارات خاتمی علاوه بر اینکه یک نوع جدایی وی با فرقه سبز را به نمایش می گذارد از دیگر سو از برنامه هدفمند و هوشمندانه وی برای ورود به داخل حاکمیت حکایت دارد.
 

 

 

31سال زور الكي زديم بايد هيچ بودن را باور كنيم

 


 
 
«بيش از 31 سال است مخالفان جمهوري اسلامي مي گويند و مي نويسند اما راه به جايي نبرده اند. بياييد از امروز هيچ بودن را نتيجه بگيريم و با هم كاري بكنيم».
اين تحليل سايت ضدانقلابي ايران گلوبال است كه تصريح مي كند محافل ضدانقلاب و اپوزيسيون فقط ياوه بافي كرده اند. ايران گلوبال نوشته است: بيش از 31 سال است كه داريم مي نويسيم و مي گوئيم، و از طريق شاهراه جهاني اينترنت و رسانه هاي ماهواره اي و غيرو فرياد مي زنيم و بر همين اساس شايد بر خود واجب دانسته و مي دانيم تا به هر طريق ممكن در يك مجموعه اي به نام اپوزيسيون اين وظيفه را بردوش بكشيم پديده اي ويرانگر به نام جمهوري اسلامي را بعنوان يك مصيبت و فاجعه تاريخي معرفي كنيم. بيش از سي ويك سال است كه مخالفين جمهوري اسلامي دارند مي گويند و مي نويسند. شايد بتوان ادعا نمود در طي مدتي كه از عمر جمهوري اسلامي مي گذرد، ميليونها مقاله و مطلب در زمينه هاي مختلف تحرير شده، و هزاران ساعت هم برنامه هاي صوتي و تصويري به صور مختلف اجرا شده كه اهم آنها هم در مذمت اسلام سياسي و رژيم حاكم بر ايران بوده است، كه اگر بخواهيم هزينه آن را تخمين بزنيم، با هيچ عدد و رقمي قابل جبران نيست. فقط هزينه هائي كه مصروف آن نوشتن ها و برنامه هاي راديو و تلويزيوني شده، سر به ميلياردها ميزند كه محاسبه آن بواقع امري غيرممكن مينمايد. ولي تاكنون نتيجه آن همه نوشتن و گفتن، چرا راه بجائي نبرده است؟؟ و چرا اپوزيسيوني كارآمد و موثر را شاهد نيستيم. عقل و درايت حكم مي كند بررسي كنيم ببينيم چرا راه به جايي نبرده ايم.
اين سايت ضدانقلابي اضافه مي كند: رژيم مي داند اپوزيسيون داخلي (همين جنبش سبز) به صورت شكلي و صوري، موسوي و كروبي را فرياد مي زد اما در عمل و با شعارهايي كه در جنبش مطرح شد، اين جنبش كاملاً راديكال و برانداز است. در عين حال نبود يك اپوزيسيون قدرتمند مي تواند جنبش سبز را هم به فرسايش بكشاند. بايد بپرسيم چرا در رژيم با آن همه امكانات، مردم انقلاب كردند ولي حالا با وجود مشكلات به خيابان نمي آيند؟ اگر موسوي يا كروبي و ديگر نيروهاي داخلي در خود نمي بينند كه در چنين جايگاهي قرار بگيرند، و كماكان مي خواهند با سياست نخ نما شده فشار از پائين و چانه زني در بالا احساسات و مطالبات مردم را به بازي بگيرند و در حالت سردرگمي و بلاتكليفي قرار بدهند اطمينان داشته باشيد كه چنين رويكردي از منظر فعالين سياسي، هيچ نامي بجز خيانت بر آن نمي توان نهاد. ايران گلوبال گروهك هاي مختلف ضدانقلاب اعم از منافقين و جبهه ملي و سلطنت طلبان و چپ ها و ليبرال ها را «احزاب 15-10 نفره» توصيف كرد و نوشت: اين گروه ها آيا كارنامه خود را كالبدشكافي كرده اند؟ اينها اگر به اندازه ارزني معتقد به دموكراسي و آزادي بودند، اين قدر ذلت نمي كشيدند. بعد از 31 سال بياييد از امروز، هيچ بودن را نتيجه بگيريم و با هم كاري بكنيم(!)


 

 

صدآفرین به این نماینده شجاع!

 


 
 

این نماینده مجلس طی سخنانی در مجلس از قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و اقدامات دولت در این زمینه بشدت انتقاد کرده بود که تصاویر این سخنان با ذوق‌زدگی از سوی شبکه ماهواره‌ای منافقین پخش شد و مجری این شبکه نیز پس از پخش این سخنان گفت: صدآفرین به این نماینده شجاع!
روزنامه ایران نوشت: شبکه ماهواره‌ای منافقین به تازگی برای آن دسته از مسئولانی که در تریبون‌های رسمی علیه قانون هدفمند کردن یارانه‌ها سخن بگویند، صدآفرین پخش می‌کند. این شبکه ماهواره‌ای در همین راستا اقدام به پخش سخنان یکی از نمایندگان استان‌های شمالی کشور در مجلس شورای اسلامی کرده است.

این نماینده مجلس طی سخنانی در مجلس از قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و اقدامات دولت در این زمینه بشدت انتقاد کرده بود که تصاویر این سخنان با ذوق‌زدگی از سوی شبکه ماهواره‌ای منافقین پخش شد و مجری این شبکه نیز پس از پخش این سخنان گفت: صدآفرین به این نماینده شجاع!

 

 

 

افشاگری جدید گنجی از پشت‌پرده یک نامه!

 

اکبر گنجی، از سردمداران مطرح جریان فتنه، با افشای چند "دروغ‌سازی" رسانه‌ها و محافل ضد انقلاب در هفته‌های اخیر، از فعالان رسانه‌ای و سیاسی این جریان خواست که دست از "دروغ سازی" بردارند.

 گنجی که پس از نگارش مقاله ای جنجالی و اذعان به شکست میرحسین موسوی در انتخابات سال گذشته، مورد غضب جریان ضد انقلاب قرار گرفته است، در یادداشتی در سایت مردمک، این بار "دروغ‌سازی"‌های اخیر رسانه ها و محافل ضد انقلاب را افشا کرد.

وی با اشاره به پشت پرده خبر "نامه رئیس قوه قضائیه به رهبری"، افشا کرده است که این نامه توسط فعالان مطرح اپوزیسیون نوشته و به اسم رئیس دستگاه قضا منتشر شده است.

گنجی در این باره تاکید کرده است که "خطر تکرار روش‌های شکست خورده غیر اخلاقی را نباید دست کم گرفت. چگونه کسانی به خود اجازه می‌دهند به نام صادق لاریجانی به -آیت الله- خامنه‌ای نامه بنویسند و آن را منتشر سازند؟ نکند صادق لاریجانی به آیت الله منتظری دیگری تبدیل شده است؟"

اشاره گنجی به نامه ای است که ماه گذشته از سوی سایت وزیر ارشاد دولت اصلاحات، سپس سایر رسانه های حامی جریان فتنه منتشر و به آیت الله آملی لاریجانی منتسب شد. نویسندگان این نامه کوشیده بودند که از زبان رئیس دستگاه قضا تفرقه و اختلاف جدی میان مسئولان ارشد نظام را به مخاطبان القا کنند

 

 

 

به رئیس MI6 هم رحم نکرد!

 

درحالی که رسانه‌های خبری مختلف دنیا در روزهای اخیر، اظهارات بی‌سابقه "جان ساورز" رئیس سرویس امنیت خارجی انگلیس ( ام آی 6) را به صورت گسترده پوشش داده‌اند تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در هیچ یک از رسانه‌های تصویری، شنیداری و مبتنی بر مطلب خود اشاره‌ای به این مساله نکرده است.

رسانه وابسته به دولت بریتانیا از پوشش اخبار مرتبط با رئیس عالی‌ترین سازمان اطلاعاتی این کشور خودداری می‌کند.

درحالی که رسانه‌های خبری مختلف دنیا در روزهای اخیر، اظهارات بی‌سابقه "جان ساورز" رئیس سرویس امنیت خارجی انگلیس ( ام آی 6) را به صورت گسترده پوشش داده‌اند تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در هیچ یک از رسانه‌های تصویری، شنیداری و مبتنی بر مطلب خود اشاره‌ای به این مساله نکرده است.

این موضوع از آنجایی مورد توجه فعالان رسانه قرار گرفته که رئیس سرویس امنیت خارجی انگلیس موسوم به "MI6" ضمن اعتراف به عملیات جاسوسی متعدد علیه ایران، در توجیه فعالیت‌های جاسوسی سازمان متبوع خود مدعی شده است که دیپلماسی برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران کافی نیست و باید به فعالیت‌های جاسوسی و اطلاعاتی برای مقابله با ایران ادامه داد.

ساورز همچنین با پرده‌برداری از اقدامات گسترده اطلاعاتی و جاسوسی علیه جمهوری اسلامی ایران، گفته است که "توقف تکثیر تسلیحات هسته‌ای تنها از طریق دیپلماسی متعارف امکانپذیر نیست. ما به عملیات‌ اطلاعاتی نیاز داریم تا ساخت تسلیحات را برای کشورهایی چون ایران دشوار کنیم."

با این حال، حذف و سانسور این خبر بسیار مهم که در طول صد سال اخیر بی‌سابقه بوده است، برخی کارشناسان رسانه را مجددا به این نتیجه رسانده است که تلویزیون دولتی انگلیس به ویژه در بخش فارسی زبان خود، به شدت از ابتدایی‌ترین ویژگی‌های یک رسانه معتبر و بین‌المللی فاصله گرفته است؛ موضوعی که سبب ریزش شدید مخاطب بی‌بی‌سی شده است.

البته این ریزش شدید مخاطب به اذعان سایت رسمی BBC صورت گرفته است.

این سایت چندی پیش در بخش معرفی خود نوشت: "در حال حاضر بخش عربی بی‌بی‌سی به عنوان بزرگ‌ترین بخش سرویس جهانی به حدود ۲۲ میلیون نفر دسترسی دارد و برآورد می شود که بینندگان تلویزیون بخش فارسی بی‌بی‌سی در سه کشور ایران، افغانستان و تاجیکستان حدود سه میلیون نفر هستند. این دو بخش، همچنین برنامه‌های خود را به صورت آنلاین و رادیویی نیز پخش می‌کنند."

 

 

 

 


موضع سیدحسن نصرالله درباره نامه خاتمی

اخیرا یکی از نزدیکان سید حسن نصرالله به وی گفته است که آیا تصمیم دارید به نامه محمد رضا خاتمی پاسخ دهید که وی نیز در پاسخ گفته است اصلا چنین نامه ای به دست من نرسیده است.

نامه محمد رضا خاتمی اصلا برای سید حسن نصرالله ارسال نشده است و وی تصمیم داشته است با کار تبلیغاتی و رسانه ای سفر احمدی نژاد را تحت الشعاع قرار دهد.
وی همچنین افزود:سید حسن نصرالله با بی اعتنائی نسبت به این نامه گفته است که ما هم این نامه را در رسانه ها دیده ایم و اصلا نامه ای برای من ارسال نشده است.
به گفته این منبع آگاه سید حسن نصرالله همچنان به سفر احمدی نژاد به لبنان اشاره کرده و گفته است که استقبال از رئیس جمهور ایران قابل توجه و بی سابقه بوده است.
گفتنی است پس از سفر احمدی نژاد به لبنان،محمد رضا خاتمی در نامه ای که ظاهرا خطاب به سید حسن نصرالله بوده است، از وی خواسته است که در خصوص وضعیت زندانیان جریان فتنه در ایران پادرمیانی کند.

 

 

 

 

دستگيري سرشاخه اوريف‌ليم در اصفهان

رئيس پليس امنيت عمومي استان اصفهان از دستگيري سرشاخه شركت هرمي اوريم‌ليف در اصفهان خبر داد.

به گزارش رجانيوز به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس، ميرعباس صوفي‌وند گفت: يكي از سرشاخه‌هاي شركت هرمي اوريف‌ليم كه اقدام به عضوگيري در اصفهان مي‌كرد توسط ماموران پليس امنيت عمومي اين استان دستگير شد.

وي اظهار داشت: در پي كسب خبري مبني بر اينكه متصدي يك واحد صنفي خدمات رايانه‌اي اقدام به تبليغات و عضوگيري براي شركت هرمي اوريف‌ليم پرشيا مي‌كند، موضوع در دستور كار ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي اين يگان قرار گرفت.

رئيس پليس امنيت عمومي استان اصفهان افزود: پس از انجام تحقيقات لازم و كسب اطمينان از درستي موضوع ماموران با هماهنگي مقام قضايي از واحد صنفي مذكور بازديد كردند.

وي تصريح كرد: در اين بازرسي دو بسته حاوي تبليغات شركت، دفترچه سفارش مشتري، خبرنامه شركت اوريف‌ليم، راهنمايي مشاور فروش، آيين‌نامه، دوره آموزشي، هدف و نحوه برنامه‌ريزي، نحوه اسپانسر شدن و دايركتورهاي الماس، قرارداد نمايندگي فروش و همچنين 117 حلقه سي‌دي و دي‌وي‌دي، به همراه يك دستگاه كيس رايانه حاوي موارد غيرمجاز كشف و ضبط شد.

صوفي‌وند اضافه كرد: در اين ارتباط واحد صنفي مذكور پلمب و متصدي آن به نام پژمان ـ ش دستگير شد.

وي خاطرنشان كرد: متهم دستگير شده به همراه پرونده به منظور سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.

رئيس پليس امنيت عمومي استان اصفهان در پايان با اشاره به فعاليت هرمي شركت اوريف‌ليم در ايران، هر‌گونه عضويت و فعاليت در شركت‌هاي هرمي را غير قانوني عنوان كرد و اظهار داشت: باتوجه به اينكه فعاليت اين شركت‌ها موجب اختلال در سيستم اقتصادي كشور و همچنين سبب از بين رفتن اموال و دارايي مردم مي‌شود، در اين خصوص پليس امنيت عمومي بر اساس قانون به شدت با اين شركت‌ها و اعضاي آنها مقابله مي‌كند.

 



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 71
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : 11 / 8 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

سپاه اگر در سیاست وارد نشود سپاه نیست


 

سپاه اگر در سیاست وارد نشود سپاه نیست

سردار همدانی در باره بیانیه سپاه در مورد حوادث مقابل خانه کروبی می گوید:شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم.
 

سیاست > چهره ها  - سردار همدانی در باره بیانیه سپاه در مورد حوادث مقابل خانه کروبی می گوید:شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم.

محمود عزیزی: دو ساعت و نیم طول کشید تا بالاخره بعد از اقامه نماز به امامت سردار توانستیم با حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسول الله گفت و گو کنیم.

قبل از مصاحبه با «خبر» بازدید وزیر ارتباطات از نمایشگاه هفته دفاع مقدس و رایزنی با نماینده شهرداری درباره نظافت دهکده مقاومت- محل برگزاری نمایشگاه یادیاران- دلایلی بود که مصاحبه را به تاخیر انداخت.

فرماندهی لشکر 27 محمد رسول الله(ص)، معاون مرکز راهبردی سپاه، مشاور عالی فرمانده کل سپاه و نیز جانشینی فرمانده نیروی مقاومت بسیج مسئولیت هایی بوده که همدانی پیش از این تجربه کرده است. آبان 1387 و به دنبال تغییرات ایجاد شده در ساختار سپاه و تشکیل سپاه‌های استانی، لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) و منطقه مقاومت بسیج تهران بزرگ در یکدیگر ادغام و به سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ تغییر نام یافت.

بر خلاف تصور بعد از نماز سردار پیشنهاد کرد در همان مکانی که نماز خواندیم به گفت و گو بنشینیم و این گونه شد که مصاحبه 60 دقیقه ای با فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) در مقر دهکده مقاومت روی زمین برگزار شد تا بر خلاف همه مصاحبه ها خبری از میز و صندلی نباشد.

****

سردار! به نظر شما اصلی ترین  مساله ای که در شرایط حاضر کشور را تهدید می کند چیست؟از ابتدای انقلاب اسلامی ما یک تهدید بیشتر نداشتیم که تا الان هم همان باقی است و آن موضوع ارزش ها و باورها است. دستاورد وقوع انقلاب اسلامی بیداری ملتها بود، چیزی که آنها به شدت با آن مخالف بودند. برای همین بعد از پیروزی انقلاب دنبال ایجاد شکاف بودند؛ بعدا به این نتیجه رسیدند که با جنگ تحمیلی ضربه شست و پتک آهنی را وارد کنند و انقلاب تازه شکل گرفته را از بین ببرند.

وقتی در جنگ به هدف خود نرسیدند دنبال تهی کردن و خالی کردن «باورها» رفتند؛ باورهایی که در میادین جنگ نتوانستند آن را تغییر دهند. آنها الان دهها مرکز تحقیقاتی و راهبری و مطالعاتی ایجاد کرده اند تا بفهمند چطور ایرانی ها 8 سال از جان خود گذشتند. لذا می بینید از دوران بعد از دفاع مقدس می آیند به باورهای مذهبی ما حمله می کنند. بنابراین تهدید امروز نظام جنگ نرم است و تهدید نظامی اولویت دوم است.

برنامه های شما برای مقابله با این تهدید ها چه بوده است؟ما در دو بخش شکلی و محتوایی کار کردیم. امروز بر اساس همین تدبیر و نسخه به دنبال این هستیم که جمعیت 8 میلیون و500 هزار نفری تهران همگی بسیجی شوند.در این صورت ما دیگر مشکلی نخواهیم داشت.

این ایده ای واقعی است سردار؟واقعی است. از این منظر که اسلام می گوید ایده آل نگاه کنید. ما باید برای خودمان مدینه فاضله تعریف کنیم تا به آن برسیم. اگر قصدمان این باشد که ایرانی آباد داشته باشیم نباید به کشور خودمان محدود شویم.

صحبت های شما از جنبه مدیریت استراتژیک درست است، منتها ما باید بستر واقعیت ها را هم ببینم. فکر می کنید نگاه به بسیج در شرایط حاضرهمان نگاه قبل از انتخابات سال 88 است؟نه، قطع و یقین نیست. ما سال گذشته احساس کردیم که بیش از این باید عمق بخشی داشته باشیم. ببین! تا قبل از این بد تفهیم شده است. ما می گویم همه مردم بسیجی هستند. ما بسیجی را بد تعریف کردیم. ما می گویم هر کس که دلش برای  نظام و اسلام و  ایران می ثپد، بسیجی است ولو اینکه مسلمان نباشد. ما اگر بسیجی را از آن محدوده تنگ پایگاه خارج کنیم و بگویم که بسیج اندیشه و فکر است، آن زمان دایره شمول ما فراتر از تعدادی از افراد است. آن وقت خانمی که در خانه فرزندانش را بزرگ می کند بسیجی است. معلمی که  خوب درس می دهد، بسیجی است. هر راننده ای که خوب خدمت می کند این می شود بسیجی.

ولی می پذیرید که این تعریف هیچ گاه طی سالهای گذشته عام نشده است.بله، شما اگر مریض شوید و به نسخه پزشک عمل نکنید، این موجب تشدید بیماری می شود. امام راحل برای ما نسخه پیچیده و دائم راهنمایی کرده است. امام دائم از ملت تشکر کرده است. در سالهای جنگ از جمعیت حدود 50 میلیونی ما یک میلیون در جبهه ها حضور یافتند.

یک میلیونی  از 36 میلیون جمعیت آغاز جنگ؟یک میلیون از 36 میلونی که بعدا به 50  میلیون رسید. ما 50 میلیون آخر جنگ جمعیت داشتیم. آن زمان یک میلیون نفر از مردم ما در جبهه ها حضور یافتند. پس بقیه چه می کردند؟ ما می گویم بقیه نقش پشتیبانی داشتند؛ ما این گونه تعریف می کنیم. ما می گویم کسانی که با جنگ هم موافق نبودند و حتی کمک مالی  نکردند، اما مخالفت نداشتند و رزمنده ها را تضعیف نمی کردند، آنها هم در دفاع مقدس ما - ولو کم- سهم دارند. ما می گویم مردمی که 9 دی سال قبل آمدند در دفاع از ولایت، اینها بسیجی هستند. اینهاچند نفر هستند؟ شما می گوید با این تعریف آرمان ما درباره بسیج تحقق پیدا نمی کند؟! تفکیک ما تا پیش از این غلط بوده است؛ ما نسخه امام را عمل نکردیم.

اشاره داشتید به واقعه9 دی. تجربه سال گذشته چه نقاط مثبت و منفی برای کشور داشت؟من از یک منظر دیگری به حوادث سال 88 نگاه می کنم. تاریخ انقلاب ها نشان داده هر انقلابی که خود را در مسیر حوادث صیقل ندهد، شکست می خورد. انسان هم همین طور است. بچه های که در ناز و نعمت بزرگ می شوند در مقابل یک سختی به بن بست می رسند. لذا من رخدادهای سال 88 را یکی از کمین های می دانم که بحمدالله کاروان انقلاب از آن عبور کرد. پیش بینی من این است که کمین های سخت تری در پیش داریم. انقلاب ما اگر می خواهد نامش انقلاب بماند حتما باید حوادث این چنینی را در مسیر خودش انتظار بکشد.

من جواب سوالم را نگرفتم. تجربه های سال قبل نقاط مثبت و منفی اش چه بود؟درباره نقاط منفی سال گذشته ما این انتظار را داشتیم اما انتظار از برخی ها که ادعای انقلابی بودن را داشتند نداشتیم. 

منظوتان این است که انتظار حوادث سال گذشته را داشتید؟بله، انتظار حوادث فتنه را داشتیم، آن هم بر اساس برآورد اطلاعاتی نه تحلیل و تفسیر. برآورد اطلاعاتی ما می گفت که شبکه های جاسوسی دشمن و با توجه به اختصاص بودجه برای مقابله با انقلاب در کنگره آمریکا برنامه های دارند. ما انتظار داشتیم که حوادثی داشته باشیم. یکی از آنها بهانه انتخابات بود. بنابراین انتظار رخ دادن حوادثی را داشتیم، اما انتظار نداشتیم برخی ها خودشان را به اردوگاه مخالفین ببرند و بر علیه مردم حرکتی انجام دهند.

منظوتان آقایانی است که در انتخابات کاندیدا بودند؟تنها بحث آنها نیست؛ ما بیشتر به عناصر پنهان می پردازیم. کسانی که تا دیروز ادعای دوستی و خط امامی بودن داشتند و در کاروان انقلاب بودند. ما خلاصه نمی کنم اینها را در دو یا سه نفر کاندیدا. درست است که آنها نمایان شدند اما  آنهایی که پشت صحنه مدیریت کردند آنها مهم هستند. ما انتظار این را نداشتیم. تلخی سال گذشته این بود که خیلی خسارت به مردم وارد شد. خیلی خسارت به اعتبار بین المللی ما وارد شد. ما ادعا داریم امنیت ما در بین کشور های منطقه از همه بیشتر است. ادعا داریم که مردم ما یکپارچه و علاقمند به انقلاب هستند. با حوادث سال گذشته چهره بدی در عرصه بین المللی از ایران ثبت شد.

این سوال را از این جهت پرسیدم که برخی معتقدند شاید در مقاطعی نیرویهایی که در حوزه امنیت مسئولیت داشتند دچار غفلت های در برخورد با فتنه شدند؛ یا اینکه بد عمل کردند و تصویری مخدوش از بسیج ارائه شد.برخی می گویند چرا سپاه و بسیج ما سال قبل بدعمل کرد؛ ما این چنین نمی بینیم. ما باید عمیق تر نگاه کنیم. اولا ما بسیج را برای چه زمانی می خواهیم؟ بسیج را برای بسیج می خواهیم یا انقلاب؟ اگر قرار باشد که نظام آسیب ببیند و بسیج آسیب نبیند، ما چنین بسیجی را نمی خواهیم. آیا می پذیریم که نظام ما مورد حمله واقع شد؟ آیا می پذیریم که به مردم ما حمله وارد شد؟ امنیت از آنها گرفته شد؟ اگر این را بپذیریم بسیج فدایی است. یک جا در دفاع مقدس جانش را می دهد و یک جا از آبرویش هزینه می کند. سال گذشته خیلی ها این سوال شما را از من می پرسیدند، سوال جدیدی نیست.

می گفتند چرا بسیج را می آورید در عرصه؟ ما می خواهیم بسیج را چه کارش کنیم؟ بگذاریم در قوطی کبریت بماند. شما ببینید سال قبل چقدر ویرانی درست کردند؛ تخریب را به حد اعلای خودشان رساندند که نمونه اش روز عاشورا است. بسیجی های در هیات داشتند سینه می زدند. گفتیم چه دارید سینه می زنید برای امام حسین، در میدان ولیعصر جسارت شده به تکیه امام؛ شما اینجا سینه می زنید؟ همین که گفتیم مسئول هیات، گفت عزاداری بس است. ما باور نمی کردیم که روز عاشورا جسارت را به حد اعلای خودش برسانند. فکر می کردیم اینها با دولت مخالفند، با برخی بخش های نظام مخالفند اما با امام حسین نباید اینها مخالف باشند. وقتی روز عاشورا چنین جسارتی می کنند بسیج سالم بماند؟ ما چنین بسیجی را نمی خواهیم. ما بسیجی می خواهیم در زمان خطر آبرو، جان و همه سرمایه اش را به میدان بیاورد. ما از 22 بهمن سال قبل جانباز 70 درصدی داریم. ما با هیچکس درگیر نشدیم اما در شهرک غرب و میدان کاج از بالای ساختمان وسیله ای را پرتاب کردند که الان این برادر ما چهار، پنج عمل مغر انجام داده، اما بهبود پیدا نکرده است. سرش دچار آسیب بسیار جدی شده است. اخیرا که من از پزشک اش سوال کردم پزشکان خیلی امیدوار نیستند. ما گل را به کسی می دهیم که آمده اعتراض کرده، اما در مقابل کسی که قمه کشیده و دست بسیجی ما را قطع کرده ما نباید گل بدهیم.

پیش بینی تان از رفتار های آتی کاندیدا های شکت خورده انتخابات چیست؟بنده تحلیل خودم این است که پرونده سران فتنه بسته شده است اما فتنه جدید در دستور کار است و به دنبال این هستند که کسانی را با بهانه های دیگری وارد کنند. با توجه به اینکه مواردی از قانون اساسی - مثل اصل 44 - اجرایی نشده آنها به دنبال پیاده شدن این اصل دنبال ایجاد نارضایتی در مردم هستند و می خواهند بر این موج سوار شوند و مردم را بر علیه نظام بشورانند.

این  تحلیل است یا برآورد اطلاعاتی؟تحلیل

سیاست جذب حداکثری موضوعی بوده که در یک سال اخیر رهبر انقلاب بر آن تاکید کردند. اخیرا هم در دیدار اعضای مجلس خبرگان به این موضوع اشاره کردند. برخی سیاسیون معتقدند منظور ایشان اصلاح طلبان بودند. تحیلل  شما از سیاست جذب حداکثری چیست؟ما در سال گذشته بعد از فرمایشات رهبر انقلاب درباره جذب حداکثری به دنبال روشنگری بودیم. به افرادی که در زندانها  بازداشت بودند مراجعه می کردیم؛ در مواجه با برخی از اینها می دیدم اتاق اینها پر از عکس شهدای انقلاب بود. لذا فهم ما از جذب حداکثری این بود که روشنگری کنیم. یک نهضت روشنگری راه انداختیم با چهار هزار نفر از اساتید، محققیین و روحانیون و برخی دانشجویان بسیجی که در تمام مدارس، مساجد و دانشگاه ها کار روشنگری انجام دادند. کار سختی بود. در جلسات اول با همین سوالات تند مواجه می شدیم که چرا با مردم برخورد شد. وقتی بر اساس منابع اطلاعاتی و با اسناد و مدارک توضیح داده شد با زمینه ای که جوانان ما داشتند آنقدر ریزش از آن طرف انجام شد که ما فکر هم نمی کردیم و شما دیدید در 22 بهمن کمترین تنش را داشتیم. حتی در سال 89 در سالگرد انتخابات ریاست جمهوری و روزهایی که رسانه های بیگانه اعلام کردند که مردم بیایند در خیابان ها، دیگر این حوادث را نداشتیم. حتی شبکه های اینها اخیرا آن قدر فعال شدند و مردم را به تکبیر گفتن دعوت کردند. در همین امسال در هفته گذشته گسترده تبلیغ کردند، اما شما دیدید که به جز دو سه نقطه مشخص در شهر تهران چیزی دیگری نداشتیم. شعار نویسی که سال گذشته بود الان دیگر خبری نیست. بعضی در بازداشتگاه بودند بعد که بیرون آمدند با رفتاری که ما با اینها داشتیم الان جزو کسانی هستند که آمدند در بسیج و به ما کمک می کنند.

سوال من درباره سیاست جذب حداکثری ناظر به اصلاح طلبانی بود که در عرصه سیاسی حضور دارند.ما اعتقاد داریم بر اساس تحلیلی که رهبری دادند جذب حداکثری یعنی هیچ کس ازدایره ما خارج نمی شود، مگر اینکه خودش از اردوگاه خارج شود. در سپاه تهران در بخش افرادی که در راس هستند، مسئولیتی نداریم. آن بخش به جای دیگری واگذار شده است، اما در بخش دیگر کسانی که لیدر بودند اینها کسانی بودند که در نهضت روشنگری با ما همکاری کردند. یک کسی که چهره بسیار شاخص ستاد آقای میرحسین بوده بعدا آمد به همکاری ما و رفت در مدارس بالا شهر سخنرانی کرد و بسیار هم اثر گذار بود.

می شود نام ببرید؟نه! خودش گفته من را رسانه ای نکنید و بگذارید کارم را بکنم. یا فرزند شهیدی در ستاد آنها بوده که وقتی من دو سه ساعت با او  صحبت کردم ایشان اظهار ندامت می کرد و برای جبران کار خودش با ما می گفت من چه کاری می توانم انجام بدهم؟ الان دارد در حوزه جنگ سایبری ما کمک می کند و یک متخصص است. ما هیچ کس را از دایره خارج نمی کنیم. چون آموزه های دینی این را به ما می گوید. من اگر مجاز بودم می رفتم با برخی از این سران فتنه می نشستم و حرف می زدم. چون تکلیف دارم این کار را هم کردم. من  با برخی که بازداشت بودند ومی شناختم رفتم نشستم صحبت کردم  و دیدم که چه چیزی های در ذهنشان است.

دو سه شب بعد از اینکه از مسجد الهادی سلاح کشف شد وقتی آقای غفاری را دیدیم ایشان گفت که «بازهم کار خودتان را کردید. رفتید اسلحه را گذاشتید در مسجد و بعد هم خودتان رفتید گرفتید»؟! من چون آقای غفاری را از قبل می شناسم، می دانم روحیه تندی دارد و این حرکت های ایشان طبیعی است. به همین خاطر قوه قضائیه خیلی برخورد تندی با ایشان نکرد. آقایی بعدا به این موضوع  اعتراض می کرد، وقتی توضیح دادم گفتم:«شما مطمئن باشد کار ما نبوده چون 7 سال در آن مسجد پایگاه بسیج نداشتیم» باز هم قبول نکرد و بعد از حرف من هم تحقیق کرد دید حرف ما درست است.

یک اتفاقی که اخیرا بسیار جنجال به پا کرد تجمعات مقابل منزل آقای کروبی بود که سپاه محمد رسول الله(ص) در بیانیه ای آن را کار افراد «خودسر» اعلام کرد، اما با این حال این بیانیه هم نتوانست کسی را اقناع کند و موضوع همچنان محل ابهام است. شما فکر می کنید با این گونه افراد چگونه باید مواجه شد؟این مظلومیت بسیج است که هر اتفاقی می افتد و سازمان های رسمی مسئولیت نمی پذیرند، به بسیج و سپاه برمی گردانند. مردمی که فداکاری می کنند ،این قدر به آنها  تهمت می زنند.یک ماه قبل  بی بی سی فارسی  میزگرد گذاشت - من خودم نگاه می کردم- می گفت «ما باید برای سپاه و بسیج فکری بکنیم. آنها از موانع بزرگ سر راه ما هستند» احساس کردند این بسیج و این مردم مانع  آنها هستند. بنابراین ممکن است هر اتفاقی را که به بسیج آسیب می رساند به نام آن انجام دهند. شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم. اصلا نباید بیانیه می دادیم. کار ما نبود و هیچ بحثی هم درباره آن نیست ولی  وقتی می بینیم آنها شروع می کنند مجبور می شویم اعلام کنیم.خود آنها هم بهتر از ما می دانند که سپاه و بسیج آن قدر شجاعت دارد که هر کاری که انجام می دهد اعلام کند و بگوید ما  انجام دادیم.

اما آقای کروبی در عین حال باز هم اعتراض کرد.ما نماینده فرستادیم  آنجا.

منزل آقای کروبی؟بله، آقایان هم متوجه شدند اینها از طرف سپاه و بسیج نیستند. منتها برخی مواقع می بینند که به قول معروف تیغشان برنده نیست برای مشخص شدن می گویند بگویم بسیج تا بعدا خود آنها اعلام کند اینها چه کسانی هستند. لذا ما چنین حرکتی را خلاف تدبیر رهبری می دانیم. ما معتقدیم اگر قرار است هر کسی را محاکمه کنند باید بر اساس قانون باشد. ما پارسال هم اعلام کردیم که هر بسیجی ما که بدون مجوز اقدامی بکند ما درخواست اشد مجازات را می کنیم. ممکن است یک برادری یا خواهری با بسیج بوده اما حالا سالها است که با ما نیست، بعد حرکتی انجام داده است اینکه به حساب ما نمی شود. بسیج همه مردم هستند. ما می گویم آن بخش از مردمی که سازماندهی کردیم و برای انجام ماموریت وارد می کنیم  همه مسئولیتشان را می پذیریم. چه جلوی منزل آقای کروبی باشد و چه جای دیگر.

چرا پس با این افراد هنوزبرخورد نشده است؟این را من نباید پاسخ بدهم. ما که متولی همه کارها نیستیم. مسئول امنیت نیروی انتظامی است و آنها باید پاسخ بدهند.

سردار! فکر می کنید استمرار این حرکت ها ممکن است چه هزینه ها و تبعاتی برای کشور داشته باشد؟ قاعدتا تبعات منفی دارد و ما برخی از آسیب هایش را داریم می ببینیم. به ناچار باید اطلاعیه بدهیم و از خودمان دفاع کنیم. ما از مراجع قانونی پیگیری کردیم و یک دوره ای را مشخص کردیم که اگر چنین حرکت هایی که انجام می شود و به بسیج تهمت می زنند  اگراز مسیر قانونی  به نتیجه نرسید افشا خواهیم کرد.

برخی سیاسیون اصلاح طلب معتقدند دولت نهم و دهم وامدار سپاه است. به نظر می رسد دولت نهم به آرمانهای سپاه نزدیک بوده است. در دولت دهم برخی موضع گیری های اطرافیان رئیس جمهور و خودشان ظاهرا اصولگرایان را نگران کرده است...اولا سپاه و بسیج در همه دولتها -هر انتخاباتی انجام شده- برای مشارکت عمومی ایفای نقش کرده اند.

بالاخره این واضح است که گرایش به این دولت در سپاه بیشتر است. اجازه دهید! اینکه بگوییم همه بسیجیان ما به فردی رای بدهند-اگر ما هم چنین حرفی را بزنیم- مردم تابع ما نیستند. کار ما روشنگری است و بس.

ولی قابل انکار نیست که در مقایسه دو دولت رابطه شما با آقای خاتمی صمیمی نبود.صمیمی بودنش را بعدا می خواهم بگویم. سوال شما چیز دیگری بود. ما در هر انتخاباتی برای افزایش مشارکت کار کردیم. سپاه در دورانی که آقای بنی صدر کاندیدا شد نقش مهمی داشت. من خودم جزو کسانی بودم که تبلیغ می کردم.

برای بنی صدر؟بله، برای ایشان هم تبلیغ کردیم. سپاه همدان واقعا کاندیدایش آقای بنی صدر بود. از این حرف می خواهم به شرایط زمانی اشاره کنم. اینکه می گویند سپاه سیاسی شده درست نیست. اصلا سپاه از روز اول که تشکیل شد، سیاسی بوده است. سپاه اگر وارد عرصه سیاسی نشود اصلا سپاه نیست؛ بسیج نیست. مگر می شود یک بسیجی، فهم و بینش سیاسی نداشته باشد. در آن صورت می شود سربازان امام حسن مجتبی(ع) که به جای اینکه با معاویه بجنگد با امام معصوم جنگ می کند. بنابراین در همه دوره های گذشته جزو وظایف ما بوده که برای مشارکت مردم تلاش کنیم. این رسالت ما است. انجام داده و انجام می دهیم، اما هر رئیس جمهوری را مردم انتخاب کردند ما موظف هستیم که حمایت کنیم. تا چه مرزی؟ چه آقای هاشمی باشد چه آقای خاتمی و چه احمدی نژاد یک خط قرمز داریم.

آن خط قرمز چیست؟ارزش ها. ما ارزیابی می کنیم که دولت کجا نقاط قوت دارد و کجا نقاط ضعف. کجا باید اعتراض کنیم و کجا عبور کنیم.شما نگاه کنید! این بی انصافی نسبت به سپاه است. ما در دوره آقای خاتمی بیشترین دعوت را از ایشان برای شرکت در برنامه های سپاه داشتیم که نسبت به دوره آقای هاشمی بیشتر بوده است. نسبت به آقای احمدی نژاد هم بیشتر بوده است. اینها مشخص است. دائم تمام برنامه های ما را می آمدند. حتی آقای خاتمی در برنامه های هفته بسیج ما صحبت کرده است. برنامه های اردوهای ما را آمدند صحبت کردند. چون اعتقاد داشتیم مردم رای داند ولو اینکه ما مخالف بودیم.

در دولت فعلی هم اشکالاتی می بینیم و همه دلسوران نظام توصیه، تذکر می دهند. ما با هیچ کس نه آقای احمدی نژاد نه هاشمی معامله نکردیم و معامله هم نخواهیم کرد. تعهدی که بین ما و آنها هست این است که به قسمی که یاد کردند که از نظام  و ارزش ها پاسداری کنند وفادار باشند. این خط قرمز ما است.

ما هر جا احساس کنیم لازم است اعتراض کنیم اعتراض می کنیم. ما با منشورکوروش به شدت مخالفیم و این را مخالف سیره امام و آقا می دانیم؛ حالا هر کس می خواهد از منشور کورش بگوید. منتها ما نباید وقتی دولتمردی یک جایی اشتباه کرد همه بر علیه او بسیج شویم. دستور دینی ما می گوید که به طور جمعی نصیحت کنیم. اما آنچه مهم است این است که ما الان در معرض یک تهدید نظامی جدی قرار گرفتیم. البته اعتقادمان است که هنوز  اولویت دوم است. وقتی می بینیم دشمنان ما شاخ و شانه می کشند و بعد هم شاهد تحولاتی مثل نقل و انتقالات نظامی و تخلیه کردن برخی قوای آنها و مانور های مشترک هستیم، خوب اینها نشانه است. لذا امروز عقل سلیم حکم می کند ولو اینکه شما مطالبه از دولت دارید به خاطر آن خطر از این موضوع ها عبور کنیم. ولو اینکه اگر به جای آقای احمدی نژاد بنی صدر هم بود حکم می کرد که ما شرایط را بررسی کنیم و به نفع منافع ملی و مردم فعلا درگیری داخلی خود را متوقف کنیم. لذا می بینید که بعد از حوادث سال گذشته ما تنش داخلی نداریم.

شاید عبارت «کم شده است» واژه دقیق تری باشد.نداریم! نگویید کم شد. در هر کشوری در بهترین شرایط هم اختلاف نظر هست. شما کدام کشور را می شناسید که مردمش همه موافق باشند. اعتراض نکنند.

سردار رشید چندی پیش در اظهار نظری اعلام کردند در آستانه یک جنگ محتمل هستیم آیا این نبرد جدی است؟دستور حمله نظامی روی میز اوباما موجود است اما آنها شرایط را می بینند. اگر دشمن احساس کند وحدت بین ما نیست، حمله نظامی قطعی است. اما اینکه مثل عراق از زمین هجوم بیاورند نیست. اینها حمله های هوایی خواهند داشت. به خاطر اینکه مردم ما را بترسانند که بحمدالله پیش بینی همه اینها هم شده است. یکی از اشکالات که ما به دولت داشتیم همین بود. دولت می گفت حمله نظامی نیست. در حالی که فرماندهان نظامی ما بر اساس اطلاعات و براوردها می گویند حمله جدی است. لذا نیاز به وحدت داریم.


 



:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 71
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

مطهری برادری دلسوز امّابی بصیرت
حجت الاسلام و المسلمین رسایی که همواره بدور از تعارفات ناعادلانه و  بی مزه سیاسی عقیده اش را صریح و شفاف بیان می دارد این بار نیز مخاطبان خود را بی نصیب نگذاشت تا اثبات کند به اصطلاح بیدی نبوده که با قطع میکروفن و حرکات اینچنینی به خود بلرزد.

  نماینده محترم مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به کاربری که از مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر تغییر مالکیت معنوی انتشار کتاب از 30 به 50 سال ، نقش علی مطهری در تصویب آن ، جایگاه اصولگرایی مطهری و میزان تاثیر گذاری یک نماینده در رای اکثریت مجلس  پرسیده بود، اظهار داشت:

« من از مخالفان این طرح بودم . این طرح ابتدا با رویکرد استثنا کردن کتب شهید مطهری از قانون موجود به صحن علنی آمد . براساس قانون فعلی حقوق مولفین ، چنانچه سی سال از مرگ نویسنده ای بگذرد ، ناشران مختلف می توانند کتاب های وی را با حفظ حقوق معنوی صاحب اثر به چاپ برسانند که آقای مطهری به بهانه لزوم نظارت بر کتب استاد شهید قصد داشت کتب ایشان را استثنا کند اما در حقیقت این طرح برای انحصاری کردن حقوق مادی آثار شهید مطهری برای خانواده و وراث آن شهید بود .

 این طرح در کمیسیون برای تمام کتب و از سی سال به پنجاه سال تغییر کرد اما وقتی به صحن علنی آمد آقای لاریجانی با وارد دانستن اخطار قانون اساسی یکی از نمایندگان و بدون ارجاع موضوع به کمیسیون جهت بررسی بیشتر ، 180 درجه آن را تغییر داد و اساسا شرط زمان را برداشت . موضوع نهایتا در شورای نگهبان رد شد و مجددا در صحن علنی با شرط گذشت پنجاه سال پس از فوت مولف و برای تمام کتب به تصویب رسید.

یک نماینده به میزان تلاش و استدلالی که می کند می تواند در صحن علنی تاثیرگذار باشد. البته ساختار مجلس به شکلی است که تلاش های فردی خیلی در آن موثر نیست بلکه فعالیت های جمعی نتیجه بخش است . هر چند ازاین نکته نیز نباید غفلت کرد که گاهی در صحن علنی ، یک رای می تواند سرنوشت طرح یا لایحه ای را تغییر دهد .

آقای مطهری را برادری دلسوز می دانم که از حریت و آزادگی خاصی برخوردار است اما متاسفانه تحلیل و بصیرت ندارد به همین دلیل شاهدیم که ایشان در مواقعی تبدیل می شود به ابزاری در خدمت جریانات سیاسی معاند نظام . »

حجت الاسلام و المسلمین رسایی، در مورد میزان و کیفیت رابطه دولت دکتر احمدی نژاد با روحانیت اظهار داشت:

« به عقیده من آقای احمدی نژاد نه تنها به روحانیت معتقد است بلکه راه برون رفت از مشکلات را نیز در پیگیری مبانی حوزه و پیروی از روحانیت اصیل می داند اما متاسفانه آقای احمدی نژاد ادبیات مواجه با بزرگان روحانیت را به خوبی نمی شناسد و برخی با استفاده از همین ضعف در تلاشند تا هر روز این دو ظرفیت را از هم جدا کنند . البته از حق نباید بگذریم که در مواقعی رفتارهایی که با رییس جمهور می شود نیز در ایجاد این شکاف موثر است . نشانه اعتقاد احمدی نژاد به روحانیت علاوه بر جلسات منظم وی با روحانیون در سفرهای استانی ، مواضعی است که او اتخاذ می کند . واقعا اگر حوزه علمیه به دنبال مدیری برای اداره کشور بود ، آیا مصداقی با همین ویژگی های احمدی نژاد انتخاب نمی کرد ؟ روشن است که من معتقد به بی عیب و نقصی احمدی نژاد و مواضع او نیستم بویژه اعتماد ایشان به برخی از اطرافیان که بنده آنها را مخالف روحانیت می دانم . اما بدیهی است که ما بر اساس وضعیت موجود و ممکن و ایده آل تصمیم می گیریم و در جمع بندی از محاسن ومعایب ، امتیازات محاسن را خیلی بیشتر از معایبش می دانیم . »

وی پیرامون نامه هاشمی رفسنجانی به برخی شیخ نشینیان حاشیه خلیج فارس و همچنین نقش نامه سال گذشته او به امام خامنه ای در شعله ور کردن آتش فتنه و اغتشاشات، ابراز داشت:

« ظاهرا در ابتدای دولت نهم مکاتبه ای از طرف آقای هاشمی با برخی از سران کشورهای عربی صورت گرفته است ، البته من این نامه را ندیده ام ولی آقای احمدی نژاد این ادعا را کرد و کسی آن را تکذیب نکرد .

متاسفانه نامه آقای هاشمی - مشهور به نامه بدون سلام والسلام - که چند روز قبل از اغتشاشات خطاب به امام خامنه ای نوشته شد ، در حقیقت آغاز جریان انقلاب مخملی در کشورمان بود . این نامه از ادبیات بدی برخوردار بود و در آن آقای هاشمی رسما از خشم احزاب و برخی از مردم و همچنین دود آتش آنها خبر داده بود ! البته رهبری بعدها فرمودند که امام ما به کسی باج نداد من هم به کسی باج نمی دهم . »

ایشان پیرامون علت ایراد گرفتن ولی امر مسلمین به برخی صحبت های احمدی نژاد علیه هاشمی رفسنجانی در مناظره تلویزونی عنوان کردند:

« اشکالاتی که آقای احمدی نژاد در مناظره مطرح کرد ، در حقیقت سئوالاتی بود که برخی از اعضای خانواده آقای هاشمی باید پاسخ می دادند . طبعا چون طرح این سئوالات نوعی اتهام را متوجه اشخاص ذکر شده می کرد در حالی که هنوز دادگاه آن تشکیل نشده بود ، رهبر انقلاب آن را نادرست نامیدند . البته روزها و ماه های آینده نشان داد که خانواده آقای هاشمی اساسا حاضر به پذیرش حضور در دادگاه نیستند ! »

 


 



:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 71
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

مدل حجاب والت دیسنی برای کارمند مسلمان +عکس
فردا: یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های رسانه‌ای و سرگرمی جهان بالاخره دربرابر اصرار کارمندان زن محجبه خود تسلیم شد و مدل جدیدی برای حجاب آن‌ها طراحی کرد.
شرکت آمریکایی والت دیسنی پس از آنکه پوشش حجاب را برای زنان مسلمان این شرکت ممنوع کرده بود مدل جایگزینی را برای پوشش اصیل حجاب مسلمانان طراحی کرده است. والت دیسنی به نورعبدالله ۲۲ ساله از کارمندان خود اجازه داده است که از این پوشش جدید به جای پوشش سنتی خود استفاده کند.
این پوشش گرچه با حدود اسلامی حجاب فاصله دارد، اما با توجه به فضای اجتماعی و فرهنگی آمریکا تاحدودی قابل توجیه است.
گفتنی است سال ۸۳ شركت آمريكايی والت ديسنی يك كارمند زن مسلمان خود را به دليل رعايت حجاب اسلامی، از اين شركت اخراج كرد.
عايشه بهاء كارمند اخراج شده شركت والت ديسنی، از اين شركت شكايت كرد و اظهار داشت: اين شركت به خاطر پوشش و حجابم مرا اخراج كرد. وی افزود: شركت والت ديسنی اعلام كرده بود كليه كاركنان بايد كلاهی كه دارای نشانه شركت والت ديسنی است بر سرشان بگذارند و استفاده از هر پوشش ديگر ممنوع است.


 

 

 

اصولگرایان! برای عدالت حداقل فاتحه بخوانید
این حجم عظیم از خودروهای لوكس تنها مورد استفاده سرمایه داران سنتی و طبقه ثروتمند جامعه نبوده و تعداد این قشر همچون گذشته در حد چند ده هزار خانواده است و بخش عمده طبقه مرفه فعلی افراد جدیدی هستند كه به مدد سیاستهای نادرست اعمال نفوذ و استفاده از ضعف مدیریت موفق به كسب اموال نجومی و ثروتهای هنگفت در زمانی كوتاه شده اند
آینده :در حالیكه حدود 6 سال از به قدرت رسیدن اصولگرایان در مجلس و سپس دولت می گذرد و شعار محوری اصولگرایان عدالت طلبی بوده است، بررسی شرایط جامعه نشان می دهد شاخصه های عدالت در جامعه به شدت نزول یافته و امید به برقراری عدالت با رویه فعلی در حال دفن شدن است.
به گزارش خبرنگار "آینده" اصولگرایان كه در انتخابات مجلس هفتم با شعار عدالت، حمایت از محرومین و كاهش فاصله طبقاتی بهارستان را فتح كردند و سپس در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری با همین شعار و وعده مبارزه با مافیاهای اقتصادی دولت را نیز  در اختیار گرفتند، اكنون باید توضیح دهند آیا فاصله طبقاتی، رانتخواری و تجمل گرایی در طول این 6 سال كاهش یافته یا تشدید شده است؟
نگاهی به برخی آمارهای رسمی نشان می دهد شاخصه های عدالت به شدت نزول یافته است.
به طور نمونه مطابق با آمار رسمی حدود 48 میلیون نفر از ایرانیان یعنی حدود دو سوم خانواده ها درآمد ماهیانه ای كمتر از 800 هزار تومان داشته و زیر خط فقر محسوب می شوند.
این در حالیست كه استفاده از خودروهای گرانقیمت خارجی كه متوسط بهای آن در بازار ایران بیش از سی میلیون تومان است، به سرعت افزایش یافته و طی 5سال گذشته بیش از 250 هزار خودروی خارجی وارد كشور شده است و در صورتی كه خودروهای گرانقیمت داخلی با قیمت سی میلیون تومان  به بالا را به این میزان بیفزاییم ، تعداد خودروهای لوكس در كشور طی 5 سال گذشته به بیش از  400 هزار خودرو بالغ می شود.

طبیعی است این حجم عظیم از خودروهای لوكس تنها مورد استفاده سرمایه داران سنتی و طبقه ثروتمند جامعه نبوده و تعداد این قشر همچون گذشته در حد چند ده هزار خانواده است و بخش عمده طبقه مرفه فعلی افراد جدیدی هستند كه به مدد سیاستهای نادرست اعمال نفوذ و استفاده از ضعف مدیریت موفق به كسب اموال نجومی و ثروتهای هنگفت در زمانی كوتاه شده اند.

هرچند دولت با تبلیغات گسترده، دست به افزایشهایی در حقوق كارمندان و بازنشستگان زده، شتاب بیشتر تورم در همین مدت باعث شده كه شكاف درآمد و هزینه این اقشار بیشتر شود.

تصمیمات غیركارشناسی و غیرمنتظره نظیر افزایش 1500درصدی تعرفه موبایل وسپس كاهش آن بعد از دو سال افزایش، كاهش شدید تعرفه آهن، تغییر قیمت مكرر سیمان و ایجاد سهمیه های رانتی، تغییرات بیشمار در ممنوعیت و آزادی واردات مواد غذایی و میوه و اخیرا تغییرات شدید در قیمت ارز و طلا در اقتصاد بیمار ایران، حامل سود سرشاری برای دلالان و رانتخواران بوده است. آن هم در زمان قدرت دولتی كه با شعار مبارزه با بی عدالتی و رانتخواران به قدرت رسیده و در زمان آن ایران به بهشت رانتخواران تبدیل شده است.

به اقدامات فوق كه ناشی از شتابزدگی و تصمیم گیریهای غیركارشناسی است، می توان فهرست دیگری از عملكردها را نیز افزود:
پرداخت وام های هنگفت با سودی معادل نصف سود بانكی واقعی به گروهی خاص كه موجب زیان سیستم بانكهای دولتی و سود سرشار این گروه شده است، انعقاد قراردادهای كلان خارج از فضای رقابت و شفافیت و تقویت مافیاهای اقتصادی از طریق برقراری روابط بین آنها و گروههای سیاسی از جمله دیگر اقدامات در این راستاست.
اكنون جای این پرسش وجود دارد كه اگر در طول 6 سال گذشته با رانت خواری، ثروتهای یك شبه و مافیاهای اقتصادی برخورد گردیده، چرا در این شرایط دشوار و ركود اقتصادی هر روز برتعداد خودروهای لوكس، منازل میلیاردی و آپارتمانهای چندصد میلیون تومانی و خرید و فروش كالاهای گرانقیمت افزوده می شود.
گرچه نباید با شعارهای عوام پسندانه با زندگی در رفاه و استفاده از ثروت قانونی در جامعه مخالفت كرد و طبیعی است كه استفاده ثروتمندان از اموال خود در داخل كشور بسیار سودمندتر از خارج كردن سرمایه ها از كشور است، اما پرسش اینجاست كه چرا در دوره ای كه شعار اصلی آن برقراری عدالت اجتماعی و كاهش فاصله طبقاتی بوده، شاخصها و نمادهای اختلاف طبقاتی و تشكیل اقشار نوكیسه اینگونه افزایش یافته است؟


 

 

 

 

رپرتاژخبری زن ضد نظام درسیما+تصاویر

بعد از آن که رسانه های اصولگرا از حضور یکی از حامیان جرج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا خبر داده و تصاویر او با همسر بوش را منتشر کردند، اکنون افشای هویت و پیشینه یکی از ایرانیان مقیم آمریکا که صداوسیما او را فردی عاشق وطن و دوستدار احمدی نژاد معرفی کرد، اطلاعات جالبی را به دست داده است.

در پی ضیافت شام دکتر احمدی‌نژاد به شماری از ایرانیان مقیم آمریکا، صداوسیما در گزارشی به مصاحبه با برخی میهمانان این جشن پرداخت و در این میان زن جوانی با صدای لرزان به خبرنگار صداوسیما می‌گوید: «شما نمی‌دونید چی دارید… اگه قدرشو داشتید… من خاک ایرانو ببینم خاکشو می‌بوسم…»

تا اینجای کار هیچ اشکالی ندارد. نه طرفداری از احمدی‌نژاد چیز غریبی‌ست نه از دست ندادن شام مفت وزارت امور خارجه ایران در آمریکا با مزایای جانبی، بی سابقه بوده . پرسش از این هم نیست که چرا اگر کسی تا این حد از اینکه مردم ایران “قدرشو نمی‌داشتن” حسرت زده و متاثر است، خود در دورترین نقطه سیاسی-جغرافیایی از ایران کنونی جا خوش کرده است.
ماجرا از آنجا بامزه می‌شود که بدانیم خانم قدرداشت، نویسنده کتابی‌ است به نام زندگی در جهنم، که البته منظور از جهنم هم نه آمریکای جنایت‌کار و شیطان بزرگ که همین نظام مقدس جمهوری اسلامی است. آنقدر هم اصرار بوده که در سایت ویژه‌ی این کتاب عکسی از امام خمینی(ره) چسبانده شده تا مبادا جهنم مورد نظر خانم امید با سایر جهنم‌ها اشتباه گرفته شود.

خانم امید البته به چسباندن عکس‌های شیرفهم‌کننده در بالای سایت‌هایی که مربوط به ایشان است علاقه دارد و مثلا عکسی با پرچم اسرائیل -که احتمالا مربوط به یکی از سخنرانی‌های ایشان در مقام اپوزیسیون جمهوری اسلامی است- در بالای وب‌سایت شخصی ایشان به چشم می‌خورد. لابد برای مخاطب انگلیسی‌زبان تا بداند با شیرزنی آزاده و روشنفکر! طرف است که پنجه در پنجه حکومتی انداخته است که به زعم او ایران را تبدیل به جهنم کرده است و فاکس‌نیوز هم بدون علت یک نفر را برای نظر دادن در مورد ایران به میزگردها و مصاحبه‌های متعددش دعوت نمی‌کند.

ماجرا همچنان ادامه دارد. خانم امید پس از بالا گرفتن اعتراضات سبزها و توجه جهانی به این موضوع، با شال سبز در فاکس نیوز ظاهر می‌شود و اظهار نظر می‌کند. او در ابتدای ویدئوی این گفتگو در سایت یوتیوب و چند جای دیگر مدیرسایت irananditsfuture.org معرفی می‌شود که وجود خارجی ندارد. وب سایت archive.net می‌گوید گویا هیچ گاه هم وجود نداشته است. (سایت دیگری البته با آدرس iranfuture.org وجود دارد که گویی کپی-پیستی سرسری از وب‌سایت شخصی خود غزل امید است و در آنجا مدیر اجرایی معرفی شده است.)





:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 75
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

بامزه‌ترین ادعا درباره تورم

" ناصر موسوی لارگانی" ادعا کرده که چون قیمت خانه افزایش نیافته، اصلا بانک مرکزی نباید آن را در محاسبه تورم، مورد استفاده قرار دهد

طبق نظریه این نماینده مجلس، از این پس باید برای محاسبه نرخ تورم، فقط قیمت کالاها و خدماتی که گران شده‌اند را باید در سبد کالای تورم محاسبه کرد.

ادعای موسوی لارگانی در گفت و گو با سایت آریا درباره غیرواقعی بودن نرخ تورم، امروز در روزنامه مردم‌سالاری درج شده است.

وی در این گفت و گو مدعی شده که نباید کاهش قیمت مسکن را در فرمول محاسبه تورم لحاظ کرد.

در حالی موسوی لارگانی این ادعا را مطرح کرده که رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد ه نرخ تورم براورد میانگین تحولات قیمتی حدود 359 کالادر دوره زمانی مشخص است.

به گفته بهمنی کاهش نرخ تورم به معنی کاهش قیمت‌ها نیست، بلکه نشان می‌دهد،سرعت افزایش قیمت کالاها کاهش یافته است.

بهمنی همچنین سهم مسکن را در سبد تورم حدود 28 درصد اعلام کرد و گفت: اگر قیمت مسکن تغییر نکند تا یک سوم می‌تواند نرخ تورم را متاثر کند.
 

 

 

 

تکذیب ادعای توکلی از سوی مفتح

مفتح با تکذیب این خبر که دولت نماینده‌ای برای کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم معرفی نکرده است، گفت: دولت نمایندگان خود را معرفی کرده است و عزیزی معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور نیز جزو این سه نماینده دولت است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم با تشکیل جلسات منظم به جمع‌بندی مشترک میان نمایندگان دولت و مجلس رسیده است و این جمع‌بندی برای ارائه به کمیسیون تلفیق مجلس آماده شده است.

"محمد مهدی مفتح" با تاکید بر تشکیل جلسات مشترک میان نمایندگان دولت و مجلس برای بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم گفت: جلسات به صورت منظم تشکیل شده است و دولت نیز ابهامات و نظرات خود را اعلام کرده است.

وی ادامه داد: ابهامات و نظرات اعلام شده از سوی دولت در کارگروه ویژه که برای بررسی این ابهامات از سوی دولت و مجلس تشکیل شده بود بررسی شد و این کارگروه نیز به جمع بندی رسیده است.

وی تاکید کرد: کمیسیون تلفیق با تشکیل جلسه در روزهای آینده و بررسی این جمع بندی مشترک کمیته ویژه نظر خود را اعلام می‌کند.

مفتح در گفت و گو با مهر همچنین با تکذیب این خبر که دولت نماینده‌ای برای کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم معرفی نکرده است، گفت: دولت نمایندگان خود را معرفی کرده است و عزیزی معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور نیز جزو این سه نماینده دولت است.
 

 

مفتح با تکذیب این خبر که دولت نماینده‌ای برای کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم معرفی نکرده است، گفت: دولت نمایندگان خود را معرفی کرده است و عزیزی معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور نیز جزو این سه نماینده دولت است.

به گزارش مهر، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم با تشکیل جلسات منظم به جمع‌بندی مشترک میان نمایندگان دولت و مجلس رسیده است و این جمع‌بندی برای ارائه به کمیسیون تلفیق مجلس آماده شده است.

"محمد مهدی مفتح" با تاکید بر تشکیل جلسات مشترک میان نمایندگان دولت و مجلس برای بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم گفت: جلسات به صورت منظم تشکیل شده است و دولت نیز ابهامات و نظرات خود را اعلام کرده است.

وی ادامه داد: ابهامات و نظرات اعلام شده از سوی دولت در کارگروه ویژه که برای بررسی این ابهامات از سوی دولت و مجلس تشکیل شده بود بررسی شد و این کارگروه نیز به جمع بندی رسیده است.

وی تاکید کرد: کمیسیون تلفیق با تشکیل جلسه در روزهای آینده و بررسی این جمع بندی مشترک کمیته ویژه نظر خود را اعلام می‌کند.

مفتح در گفت و گو با مهر همچنین با تکذیب این خبر که دولت نماینده‌ای برای کارگروه ویژه بررسی ابهامات لایحه برنامه پنجم معرفی نکرده است، گفت: دولت نمایندگان خود را معرفی کرده است و عزیزی معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور نیز جزو این سه نماینده دولت است.
 

 


 

تشبیه مردم ایران به"سگ" از سوی حامی‌موسوی

کاریکاتوریست سابق نشریات اصلاح‌طلب، مردم ایران را به سگ‌هایی تشبیه کرده که از دست ماموران انتظامی ایران غذا دریافت می‌کنند.

 عدم همراهی مردم با جریان فتنه و ریزش شدید هوادار در میان این جریان که از سوی کارشناسان به عنوان "مرگ قطعی فتنه" ارزیابی شده، ضدانقلاب خارج‌نشین را به فحاشی و توهین به مردم واداشته است.

"مانا نیستانی" کاریکاتوریست سابق نشریات اصلاح‌طلب که اکنون به غرب پناهنده شده و با طراحی پوستر و کارتون به همراهی با جریان اغتشاشات 88 می‌پردازد، در جدیدترین کارتون خود مردم را به دلیل همراهی با نظام و ترک فتنه‌گران مورد توهین و حمله شدید قرار داده است. 

در این کارتون، حامی میرحسین موسوی در انتخابات سال گذشته، مردمی را که شماره حساب خود را برای دریافت یارانه نقدی در طرح هدفمند کردن یارانه‌ها ثبت کرده‌اند، به سگ‌هایی تشبیه کرده است که از دست یک مامور نیوری انتظامی، غذا می‌گیرند.

 

 
 

این تصویر هم اکنون در اکثر سایت‌های حامی جریان فتنه نظیر "مردمک"، "بالاترین" و ... منتشر شده است.

گفتنی است فحاشی به مردم به دلیل عدم همراهی با فتنه‌گران در سال گذشته، به یکی از محورهای اصلی مطالب نویسندگان ضدانقلاب در خارج از کشور بدل شده است.

چندی پیش نیز، یک روزنامه‌نگار سابق نشریات اصلاح‌طلب که اکنون در کشور آمریکا زندگی و با رسانه‌های ضدانقلاب همکاری می‌کند، مشکل جامعه ایران را حمایت مردم از احمدی‌نژاد عنوان کرد.

معصومه قمی (مسیح علی‌نژاد) که چند سال پیش در مطلبی در روزنامه اعتمادملی، مردمی که در سفرهای استانی به استقبال رئیس جمهور می‌روند را "دلفین‌های گرسنه" نامیده بود، در مصاحبه با "صدای آمریکا" گفت: احمدی‌نژاد مشکل ما نیست؛ مشکل مردمی هستند که حرف‌های احمدی‌نژاد را باور می‌کنند.

فعالان سیاسی معتقدند حضور گسترده و ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی‌های 9 دی و 22 بهمن که باعث به محاق رفتن جریان فتنه 88 شد، علت اصلی عصبانیت اپوزیسیون از مردم و توهین به آنان است.


 



:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

فتنه و مدعیان بارگذاری

بقایای سلطنت طلبها و معتقدین به ادامه پادشاهی خاندان پهلوی که زخم خورده امام(ره) و انقلاب اسلامی می باشند و در طول سی سال گذشته از هیچ توطئه و دسیسه ای برای اعاده رژیم شاهنشاهی فروگذار نکرده اند ، در جریان اغتشاشات و فتنه میر حسین موسوی ، خاتمی وکروبی ،به عنوان مهمترین  حامی جنبش سبز مطرح گردیده وبه ادعای خودشان بیشترین هماهنگی هارا با جنبش سبز داشته ودر اغتشاش آفرینی ها و ایراد خسارات به مردم و اموال عمومی نقش اساسی داشته اند ، بخشی از اقدامات این گروه در حمایت از فتنه به اعتراف خودشان بقرار زیر می باشد :
1- حمایت های تبلیغی وتشویقی
2- بسیج رسانه های گروه ( شبکه های ماهواره ای ، فضای مجازی و ... )
3- برگزاری میتینگ و تجمعات در آمریکا واروپا
4- تشویق وترغیب ایرانیهای ساکن در خارج از کشور به حمایت از جنبش (فتنه ) سبز
5- رایزنی وجلب توجه موسسات و مجامع مختلف بین المللی
6- تشکیل ده ها NGO اجتماعی در داخل ایران وخارج
7- ترتیب ده ها مصاحبه  با خاندان پهلوی وشخص اعلیحضرت در حمایت از جنبش سبز
8- بعهده گرفتن بخش عظیمی از هزینه های تبلیغی ومیتینگ های سیاسی
9- تشکیل ستادهای فکری و حمایتی با بهره گیری از مجرب ترین کارشناسان بین المللی
10- سازماندهی مجدد هواداران داخل کشور و نزدیک کردن مواضع آنها به جنبش (فتنه) سبز
11- استفاده از نفوذ و مناسبات سیاسی و به خط کردن بسیاری از مجامع بین المللی و شخصیتهای مهم دنیای سیاست و جلب حمایت نمایندگان پارلمان هاو سناتور های امریکایی از هر دوجناح دمکرات وجمهوری خواه .
12- تلاش در جهت محکومیت های جهانی رژیم وفعال کردن کمیسیون ها وسازمانهای بشر دوستانه
13- تشکیل ستاد جمع آوری و توزیع تصاویر خیزش مردمی علیه رژیم
14- برگزاری ده ها جلسه هماهنگی با نمایندگان جنبش سبز و انجام وبرآورده نمودن نیازهای بیرونی جنبش
15- هماهنگی با دولتهای اروپایی و آمریکایی برای پذیرش پناهندگان
16- ایجاد کانال های اطلاع رسانی جدید در داخل کشور
17- تامین بخشی از نیاز های مالی جنبش در داخل
18- خنثی سازی فعالیتهای رسانه ای رژیم در خارج
19- استفاده از تمام پتانسیل مخالفین رژیم در خارج (هنرمندان ، سیاستمداران ، اندیشمندان ، ناراضیان و.... )
20- برجسته سازی نماد جنبش (فتنه) به عنوان نماد وحدت مخالفین نظام با هر ایده و مرام سیاسی ، مذهبی و...

ملاحظه : همانگونه که ملاحظه می شود سلطنت طلبان مدعی هستند که اساس شکل گیری و فعالیتهای فتنه بر دوش آنها بوده است ، والبته این ادعارا دیگر ضد انقلابیون فراری هم دارند ، به عنوان مثال منافقین مدعی سازماندهی و هدایت اغتشاشات می باشد و اعلام داشته که حامیان فتنه در حقیقت هواداران منافقین هستند و یا ملی گراها ، لائیک ها وحتی بهایی ها هم در این وادی مدعی می باشند ، به این ترتیب این سئوال مطرح است که نقش سران فتنه و حامی آنها آقای .... در این آشی که هرکدام مدعی بار گذاری آن می باشند چه بوده است .

 

 

آجان كشي در نمايش اپوزيسيون

 

 

يكي از عناصر ضدانقلاب خارج نشين گزارشي خواندني از تجمع بي فروغ گروهك ها به هنگام حضور رئيس جمهور اسلامي ايران در نشست سازمان ملل ارائه كرد.
«شكوه- م» متاسفانه درست روز قبل از اجراي برنامه اعتراضي در برابر سازمان ملل، متوجه شدم كه نمي توانم در اين مراسم شركت كنم. شب قبل از آن وقتي از دوستي درباره ساعت و محل حضور مخالفان در مقابل سازمان ملل پرسيدم، او با لبخند معناداري گفت: «كدام گروه؟» و وقتي نگاه پرسشگر مرا ديد، ادامه داد كه «قرار است هر ساعت يكي از گروهها آنجا باشد. دقيقا نمي دانم كه كدام گروه در چه ساعتي قرار است تظاهرات شان را انجام دهند، اما فكر مي كنم كه ساعت 9 تا 10 فدائيان، 10 تا 11 مجاهدين، 11 تا 12پادشاهي خواهان، 12 تا 1 جمهوري خواهان، 1 تا 2 سكولارها و...» با حيرت پرسيدم كه اين تقسيم بندي يعني چه؟ اين ترتيب را چه كساني داده اند؟ و اصولا چرا اين تقسيم بندي صورت گرفته است؟ او پاسخ داد كه «درست نمي دانم اما مي گويند چون سال گذشته بين مخالفان دعوايي اتفاق افتاده، امسال هيئتي تحت عنوان هيئت برگزاركننده، نزد پليس مي روند و مي گويند كه به علت درگيري پارسال بهتر آن است كه امسال گروهها جدا جدا بيايند و هركدام فقط در آن ساعتي كه متعلق به آنهاست ميكروفون در اختيارشان باشد و تظاهرات شان را انجام دهند. اعضاي اين هيئت پليس را قانع مي كنند كه از اين ترتيب حمايت كند.»
وي با اشاره به چند نفره و بي رمق بودن هر يك از اين تجمعات مي نويسد: تا وقتي اين ترتيب را ديدم، باورم نمي شد كه اين مسئله واقعيت داشته باشد ولي اين چه منطقي است كه مقابل غيرايراني ها و رسانه هاي بين المللي، جمع هاي كوچك و متفرق را به عنوان اپوزيسيون به نمايش بگذارند؟ من مقابل سازمان ملل رفتم اما دلم نيامد حتي به نزديك جايي كه مخالفان، گروه گروه يا بهتر است بگويم تكه تكه فرياد مي زدند، بروم.
شايان ذكر است پيش از اين برخي رسانه هاي غربي با اشاره به اينكه بزرگترين تجمعات اپوزيسيون توسط سازمان مجاهدين خلق (منافقين تروريست) و به استعداد چند ده نفر برگزار شد، تصريح كرده بودند كه همين اتفاق نشانه زوال جنبش سبز در خارج از ايران است.


:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد